top of page
Cutout Shapes

Γενικοί κανόνες

Κανόνες λειτουργίας

1/ Το ωράριο λειτουργίας του παιδικού σταθμού ξεκινάει στις 7:00  το πρωί και τελειώνει στις 17:00 το απόγευμα.

Παιδιά, τα οποία θα παραλαμβάνονται μετά την προβλεπόμενη ώρα θα υπάρχει επιπλέον χρέωση 8 ευρώ ανά τέταρτο καθυστέρησης.


2/ ​Οι επιλογές για πληρωμή του ποσού είναι οι εξής:

Μηνιαία όπου τα ποσά ανέρχονται σε: 

ΠΡΩΤΟ ΠΑΚΕΤΟ: 350 ευρώ το μήνα

ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΚΕΤΟ: 370 ευρώ το μήνα 

ΤΡΙΤΟ ΠΑΚΕΤΟ: 390 ευρώ το μήνα 

 

Το ποσό των διδάκτρων αν πληρωθεί εφάπαξ γίνεται με έκπτωση 10% 

ΠΡΩΤΟ ΠΑΚΕΤΟ: 3.465 ευρώ το χρόνο  

ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΚΕΤΟ: 3.663 ευρώ το χρόνο  

ΤΡΙΤΟ ΠΑΚΕΤΟ: 3.861 ευρώ το χρόνο

  ​ 

Αδερφάκια  που φοιτούν στο σχολείο έχουν 10% έκπτωση . Οι τιμές αφορούν το τρέχον σχολικό έτος  22-23 και πάντα με βάση τον πληθωρισμό του κράτους.

*Δεν μπορούν να συντρέξουν ταυτόχρονα δυο η παραπάνω εκπτώσεις

3/  ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ: Το πρόγραμμα της προσαρμογής των μαθητών διαρκεί περίπου 15 ημέρες. Το κόστος ανέρχεται στα 130 ευρώ την εβδομάδα.

4/   Σε περίπτωση που γίνει επιλογή για πληρωμή ανά μήνα, τότε το ποσό καταβάλλεται μέχρι τις 5 κάθε μήνα, πράγμα το οποίο είναι προσωπική σας ευθύνη. Σε περίπτωση που κάποιος γονιός επιθυμεί να πληρώνει σε σταθερή βάση τέλος κάθε μήνα θα πρέπει να το έχει συνεννοηθεί εξαρχής με τη διεύθυνση του σχολείου. 

5/  Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν με μετρητά, επιταγή, μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω quick pay (Τράπεζα Κύπρου). 

6/   Παιδιά τα οποία για οποιοδήποτε λόγο (ασθένεια, ταξίδι, διακοπές, κλπ) και για όσο διάστημα δεν παρευρεθούν στο σχολείο, εφόσον το σχολείο δεν έχει ενημερωθεί για τη διακοπή της φοίτησης οριστικά , τα δίδακτρα πληρώνονται ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Το χρονιαίο δηλαδή ποσό δεν αλλάζει. 

7/  Το κόστος εγγραφής ανέρχεται στα 20 ευρώ και η κράτηση της θέση για την επόμενη σχολική χρονιά γίνεται μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου κάθε χρονιάς. Όσοι γονείς δεν κρατήσουν τη θέση των παιδιών τους έγκαιρα, το σχολείο δεν έχει ευθύνη για κράτηση θέσης όποτε θα είστε υποχρεωμένοι να μετακινήσετε το παιδί στο τέλος της χρονιάς

(Τέλος σχολικής χρονιάς θεωρείται ο Αύγουστος). ​ 

8/   Εκδρομές γίνονται μόνο αν υπάρχει εκπαιδευτικός λόγος, μόνο Σαββατοκύριακο, και με την παρουσία τουλάχιστον ενός γονέα μαζί. ​ 

9/ Τα παιδιά πρέπει να έχουν υποχρεωτικά στην τσάντα τους κάθε μέρα: 3 επιπλέον σετ ρούχα 3 εσώρουχα 3 ζευγάρια κάλτσες 3 εσωτερικά φανελάκια  πετσέτα laundry bag (για τα καθημερινά λερωμένα ρούχα) παγουράκι γεμάτο με καθαρό νερό και δεύτερο παγούρι/ μπουκαλίτσα με νερό. ​ 

10/  Κάθε Δευτέρα τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους πλυμένα, καθαρά τα εξής: 

 • σετ σεντόνια

 • κουβέρτα   (για τους χειμερινούς μήνες)

 • κάλτσες πολύ χοντρές με πατουσάκια ή παντόφλες (για τους χειμερινούς μήνες) ​ 

11/  Πανιά, μωρομάντιλα και κρέμες είναι επιλογή σας αν θα έρχονται καθημερινά στις τσαντούλες ή αν θα τα αφήνετε στο σχολείο και το σχολείο έχει την υποχρέωση να σας ενημερώνει λίγο πριν τελειώσουν για να μπορείτε να τα αντικαθιστάτε. ​

12/   Οι εργασίες που δημιουργούν στο σχολείο θα σας δίνονται στο τέλος της χρονιάς και εφόσον γίνει μια διαλογή. Εξαιρούνται εποχιακές κατασκευές Χριστουγέννων, Πάσχα, κλπ. 

13/  Δεν δίνουμε μηνιαίο ή εβδομαδιαίο πρόγραμμα 

14/  Στα πλαίσια της προσπάθειας μας οι μαθητές να αγαπήσουν το βιβλίο, το σχολείο 3 φορές το χρόνο οργανώνει έκθεση βιβλίου, στην έκθεση υπάρχουν εξαιρετικά βιβλία με εύρος τιμών, όλα τα παιδάκια είναι υποχρεωμένα να αγοράσουν έστω και ένα βιβλίο μικρής αξίας. 

15/  Στα πλαίσια τη προσπάθειας μας για περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των παιδιών, προσπαθούμε να προωθούμε την ανακύκλωση υλικών. Μπορείτε ολόχρονα να φέρνετε τα εξής υλικά στο σχολείο: 

 • πλαστικά κουτιά αυγών

 • συμπιεσμένο χαρτί ρολό από αλουμινόχαρτα 

 • Λαδόκολλες  κλπ 

 • Κουτιά  από γάλα 

 • Tins από παιδικές τροφές και βρεφικά γάλατα

 • πλαστικά μπουκάλια από γιαούρτι 

 • καπάκια από μπουκάλες γάλακτος  / χυμούς/  νερού κ.ο.κ

 • παλιά cd 

 • εσωτερικά ρολά από χαρτί τουαλέτας ​

16/  Το σχολείο δεν αναλαμβάνει τη χορήγηση οποιουδήποτε τύπου φαρμάκου από το προσωπικό. Κατανοούμε τη δυσκολία όσον αφορά τις ώρες που πρέπει να δίνονται τα φάρμακα των παιδιών σας, αλλά δυστυχώς τίθεται νομικά σε σοβαρό κίνδυνο το σχολείο. Όσα παιδάκια παίρνουν αντιβιώσεις/εισπνοές κλπ σε συγκεκριμένες ώρες, θα πρέπει να έρθει κάποιος από το οικογενειακό περιβάλλον για να το δώσει.

bottom of page